Flyttstädning i Växjö, Kalmar, Jönköping och Kronobergs Län

Att flytta är ett stort projekt. Det tar tid och energi att tömma ditt boende när du ska flytta in i ett nytt. Det är också en stor förändring i vardagen, vilket också kräver sitt.

För att du ska kunna koncentrera dig på att installera dig i ditt nya hem kan du låta andra göra jobbet och lämna över bostaden eller lokalen i allra bästa skick. Hänvisa den tunga, tråkiga flyttstädningen på professionell personal och lägg all din energi på en ny start i livet.

Du behöver inte stressa eller oroa dig för om din städning kommer att gå igenom översynen eller inte. Det säkerställer vi med vår städfirma!

Du kan helt enkelt koncentrera dig 100% på ditt nya hem om du väljer att ta hjälp med flyttstädningen.

Flyttstäd av städfirma i Växjö

Anlita en professionell städfirma som ser till att städningen går igenom besiktningen. Vårt städföretag har lång erfarenhet av flyttstäd och utför uppdrag i trakterna kring Växjö, Kalmar, Jönköping och Kronobergs Län. Vi utför flyttstädning med högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Vårt mål är att göra dig som kund nöjd. För vårt städföretag är det viktigt att säkerställa att arbetet håller den kvalitet som våra kunder förväntar sig, alltid med kunden i fokus.

Boka flyttstädning

Kontakta oss redan idag för att boka flyttstädning med oss ISO Konsultservice AB för flytt i Växjö, Kalmar, Jönköping och Kronobergs Län. Vi utför uppdrag både för privatpersoner och företag. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att överlåta ansvaret av flyttstädningen av din bostad eller lokal till vårt städföretag.

Vad ingår i flyttstädningar?

En flyttstädning tar alltid längre tid än vad man kan tro. Låt oss ta hand om städningen, slipp stressen och spara den tiden till något roligare när du flyttar och få ett rent och fräscht resultat. Vi tar med oss all utrustning som behövs med rätt professionella produkter, städmaterial och städredskap. Flyttstädningen utförs grundligt och innefattar bland annat fettborttagning, rengöring av avlopp till torkning av alla ytor som lister, golv, väggar och tak samt putsning av fönster. Vi tar hand om flyttstädningen åt dig och gör det hela enkelt!

Priser för flyttstädning

Kostnaden för flyttstäd beror på hur stort utrymme med kvadratmeter som ska städas. Tänk också på att ditt pris kan bli billigare med eventuell skattereduktion.

1-50 kvm (kontakta oss för offert)
51-100 kvm, 45kr/kvm (efter rut-avdrag)
101-200 kvm, 40 kr/kvm (efter rut-avdrag)