Fogfria golv för industri och offentlig miljö - Växjö, Kalmar och Jönköping

Snabb installation som är klar på ett par dagar

Industri och offentlig miljö sätter speciella krav på ett golv. Det ska tåla väta, starkt slitage och i många fall vara kemikalieresistent. Då är fogfria golv alternativet eftersom det är mycket tåligt när det gäller fysisk belastning och kemikalieresistens. Det är dessutom hygieniskt och lättstädat. 

Välkommen att anlita oss för hjälp med fogfria golv för industri och offentlig miljö kring Växjö, Kalmar och Jönköping!

Stort användningsområde

Fogfria golv har många möjligheter och är anpassningsbara till många olika typer av miljöer. Förutom slitstyrkan kan golven göras dammfria och ljuddämpande. För butiker där golvet är en stor del av den visuella upplevelsen kan man arbeta med färg och mönster som gör golven estetiskt tilltalande.

Vad är ett fogfritt golv?

Ett fogfritt golv består bland annat av epoxi som blandas med kvartssand och läggs ut som en golvmassa. Tjockleken varierar och anpassas efter miljö och belastning och strukturen på ytskiktet kan varieras efter kundens önskemål. Finns det halkrisk som exempelvis i storköksmiljö lägger man ett grövre ytskikt, i butiksmiljö kan man däremot lacka ytskiktet blankt.

Snabb installationstid

Ett fogfritt golv går snabbt att installera och inom ett par dagar är golvet klart att brukas. Golven kan installeras på de flesta underlag såsom betong, asfalt, trä och metall.

Bildgalleri/referenser