Industrigolv - Växjö, Kalmar och Jönköping

Vi på ISO Konsultservice AB är specialister och en helhetsentreprenör på industrigolv för både industri och olika offentliga miljöer. Med vår expertis hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just dina behov och förutsättningar på ett kostnadseffektivt sätt.

Vilken typ av golv du behöver beror på många faktorer. Det är viktigt att balansera behovet av utrymme, vilken typ av aktivitet som kommer att utföras och utifrån de belastningar som golvet kommer att utsättas för.

Vi anpassar golven speciellt för varje enskild kund och golvyta. Med vår professionella hjälp får du snygga och slitstarka industrigolv.

Kostnadseffektiva industrigolv som håller länge

Industrier ställer oerhört höga krav på golvets kvalitet. Vi erbjuder tåliga, snygga och lättskötta golv för industri och offentlig miljö. Se våra tjänster kring olika industrigolv som fogfria golv, massagolv med mera.

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är kan vi hjälpa dig få de golv som behövs för din verksamhet. Vi analyserar vad just ditt företag har behov av och hittar en kostnadseffektiv lösning i vårt utbud. För oss är det viktigt att säkerställa att golvet håller den kvalitet som våra kunder förväntar sig, alltid med kunden i fokus för att tillgodose våra kunders önskemål och målsättningar. Låt oss lägga ditt industrilogv så att du kan vara säker på att få rätt underlag!

Boka en kostnadsfri besiktning av ert företags golvytor

Börja med att ta kontakt med oss för en kostnadsfri och yrkesmässig besiktning av ert företags golvytor. Därefter kan vi ta fram en skräddarsydd lösning för just era behov.

Välkommen att anlita oss för projekt i området kring Växjö, Kalmar och Jönköping!

         FOGFRIA GOLV

 

Läs mer

           Massagolv

 

Läs mer

    P-husbeläggning

 

Läs mer

       Flytspackling

 

Läs mer

Bildgalleri/referenser