Företagsstädning - ISO Konsultservice AB Städföretag och städservice i Växjö, Kalmar, Jönköping och Kronobergs Län

Söker du en pålitlig och miljömässigt hållbar städning till ditt företag? ISO Konsultservice AB erbjuder alltid säkra städtjänster som håller en hög kvalitet. Vi arbetar med städservice för företagskunder i området kring Växjö, Kalmar och Jönköping.

 

En pålitlig kontorsstädning

En trygg och säker företagsstädning bygger enligt vår erfarenhet på förtroende. Därför är vi måna om att upprätthålla goda kontakter med våra kunder och ger alltid garanti på det arbete vi utför åt dig.

Vårt mål är alltid att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din städning!

När du anlitar oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig med bokningar och tjänster.

Dessutom är det alltid samma städare som kommer till dig varje gång – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster.

Vi kommer ut till ditt företag och pratar igenom vilka önskemål du har om städningen samt erbjuder en kostnadsfri offert.

Vid en eventuell beställning stämmer vi alltid av med dig för att säkerställa att allt fungerar och att du är nöjd med vårt arbete.

Våra tjänster

Alla kunder har olika behov av städning och vi anpassar oss alltid efter de önskemål och förutsättningar som finns inom just ditt företag.

Oavsett om du har en liten eller stor firma eller vilka tider som passar dig utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Med oss får du tillgång till skräddarsydda tjänster för företagsstäd och vi erbjuder ett fast pris på din beställning så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader.

Gör din bokning

Kontakta oss när du behöver en hållbar, pålitlig företagsstädning av hög kvalitet.

Vi hjälper dig att lägga upp tjänsten så att den passar de behov ni har inom företaget.

Gör din bokning på vår hemsida eller kontakta oss så återkommer vi till dig för en kostnadsfri offert eller ett möte.

Välkommen!